Vragen? Bel ons: 0165 - 769 069
print sitemap

Groene Visie

Vooruitstrevend
Ological maakt haar duurzame oplossingen voor zoveel mogelijk klanten bereikbaar. Daarvoor gaan we net een stapje verder. Vanuit onze duurzaamheidsgedachte zijn wij continu op zoek naar nieuwe producten en technieken die het milieu sparen en uw hygiëne bevorderen. Bovendien staan wij voor vergaande betaalbare service. Onder het motto ‘faciliteren is ontzorgen’ bieden wij totaaloplossingen voor toilethygiëne. De levering van onze toilethygiëne producten gaat daarom altijd gepaard met professionele installatie en onderhoud.

Ervaren, vertrouwd en kwaliteit
Betrouwbare merken en zorgvuldig geselecteerde leveranciers zorgen voor producten die voldoen aan de hoogste specifieke normen. Producten worden gekozen op basis van kwaliteit, duurzaamheid en innovatieve eigenschappen. Prachtige designs worden daarbij gecombineerd met uitzonderlijke milieukeurmerken. Met het merk Satino Black kiest Ological voor een uniek assortiment van milieuvriendelijk geselecteerde producten welke voldoen aan Cradle to Cradle , FSC recycled, CO2-neutraal, en Europees Ecolabel certificaten. Dit aangevuld met CO2-neutrale dispensers van 100% recycled kunststof. Ological streeft hiermee blijvend naar de meest duurzame facilitaire oplossingen om de gezondheid van mens en milieu te beschermen.

Milieu en gezondheid
Ological heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen als uitgangspunt en is bewust lid van MVO Nederland. In onze bedrijfskeuzes staat duurzaamheid zoveel mogelijk centraal. Dat geldt niet alleen voor de producten en diensten die we leveren, maar ook voor de totale bedrijfsvoering. Op onze blog www.beOlogical.nl vindt u duurzaam facilitaire tips en referentiesdie u direct op weg helpen uw organisatie duurzamer te maken voor de toekomst.


algemene voorwaarden | disclaimer   © Ological Waterkoelers